Click me!

Beritaaaaa baekkkkk!!!!

Saturday, 11 February 2012




Salam!


Hai semuaaaaaaaaaaaaa....


Bermula Februari hingga April 2012..! rebate DILANJUTKAN !

Segera kontek saya untuk dapatkan sale yang sangat berbaloiii baloiii ini.


SALE SALE SALE

S-L : RM1800 ONLY

XL AND ABOVE : RM2200 ONLY

suya: 013-2833499

dearie.ummu@gmail.com



Read more...

Mesra@JJ Tebrau City

Tuesday, 10 January 2012

Assalam

Selepas dilanda sibuk yang melampau..akhirnya dapat juga saya siapkan entri biz appointment saya dengan biz partner yang sentiasa menyokong dan memberi tunjuk ajar yang mantop.

Lokasi kami ialah di JJ Tebrau City. Buyer ni jauh datang dari Felda Air Tawar 3 (Kota Tinggi) tapi sebab misi buyer ni sangatlah tinggi,dia sanggup datang menemui kami untuk mendapatkan Premium Beautiful sebab kami ada biz appointment dengan rakan kolej yang berminat nak sharing business plan.

Alhamdulilah saya ingatkan buyer ni just nak beli Premium Beautiful tapi rupanya dia dan kawan dia berminat nak sharing business plan. So syukur sangat sebab dapat share keistimewaaan biz ni :) 

Saya doakan awak dapat konsisten,disiplin dan ingat pantang larang Premium Beautiful. Semoga berkat konsisten awak, segala yang awak inginkan dapat dicapai. :)

Seterusnya biz appointment dengan rakan kolej masa belajar kat UiTM. Kali ini buat ala-ala power closing dengan Kak Ayu. Sharing tips, sharing knowledge.

Teruja apabila dapat jumpa leader yang sentiasa beri tunjuk ajar. Dalam biz ni,kita sepakat dan bukan buat sorang-sorang. Yang penting hati mesti bersih insyaAllah segalanya dipermudahkan. Percaya pada rezeki Allah dan cari rezeki halal :)

Kak Ayu dengan gelex nya,nyawa tu untuk update blog! :p

dok layan sms dari customer, target nak pakai ipad pulak pasni :P


Lydia:Welcome to Premium Beautiful Biz :)



Ingin jadi seperti Lydia?just roger and contact me at:
013-233499|dearie.ummu@gmail.com


If you're looking for Premium Beautiful corset and interested to share about the biz opportunity with Premium Beautiful,do book your appointments TODAY.



SALE    SALE     SALE

S-L : RM1800 only
XL & ABOVE : RM2200 only

Read more...

Pindah unit

Monday, 9 January 2012

Assalam

Ok sekali lagi saya berpindah! Kali ini pindah unit pula.HQ PTPTN revert saya sebagai system analyst unit data center ke unit security&admin.

Syukur alhamdulilah sebab no more syif duty and go back to normal working hours.

Misi seterusnya maybe saya akan naik train sahaja dari sungai buloh ke KL Sentral untuk sampai ke Damansara Height. Minggu ini nak tengok jarak dan masa so boleh la budget masa nak bersiap2 ke kerja and also siapkan lil sufi...

Dulu masa drive kereta sendiri macam orang kaya ok..kaya sebab parking sehari je kat Damansara Height is RM15...owh!

Banyak hikmah and dugaan in early 2012..may glory with us!

Unit baru ini macam kena jadi bos jek...hope boleh perform insyaAllah..


Read more...

Pindah rumah!

Wednesday, 4 January 2012

Hai hai haiii

oho..minggu ni saya dan B been bz dengan rumah yang akan ktorang pindah...lokasi?puncak alam...bermakna saya tidak diam menyepi, insyaAllah lepas ni akan ada appointment yang perlu diatur setelah semuanya kembali tenang..

Nampaknya ini adalah azam pertama yang saya telah realisasikan pindah dari rumah in law ke rumah sendiri,baru lah ada privacy dan bebas bersantai bersama B dan lil sufi. Terima kasih in lawku yang sangat baik sepanjang menumpang di shah alam.jasa mak abah akan su kenang sampai bila2 :)

Alhamdulilah segalanya dipermudahkan Allah,rumah yang kami sewa sangat murah sebab ehsan harga sedara-sedara :) dan dapat juga mengurangkan kos pengangkutan barang dari mersing ke puncak alam menggunakan hilux kawan B dan van jabatan JTM yang sangat pemurah.....kami jimat riban-riban ok!

Hari ini sesi mengemas barang dan cuci umah puncak alam and also pindah barang dari shah alam ke puncak alam. 




Read more...

Biz appointment dan personal touch

Monday, 19 December 2011

Assalam

Pengumuman bagi mereka yang berada di sekitar Johor (Mersing,JB,Kota Tinggi,Kulai and etc),saya akan berada di sana dari 26 sehingga 31 disember 2011.

Wahh appointment berderettt...dan tak sabar untuk personal touch bersama leader tersayang!
see u in jb guyss..!



Kontek saya segera untuk free trial,demo and consultation.

 If you are looking for a Premium Beautiful corset and as well as Business opportunity, please contact me to share this great opportunities towards financial freedom!


Read more...

Template apa yang best...

Assalam


Template owh template...nak bertukar...cari mood sekejap.....baru abes syif and today im OFF...any question can roger me ok, need to rest 1st :)


Suggest me plzzz...the new ones..i must change my template u guys...

Read more...

Mesra@Stokis B32

Assalam

Mempunyai masalah tak jumpa saiz korset yang seswai?buntu dan kuciwa? Premium Beautiful ada jalan penyelesaiannya..terbaru saya dapat customer yang mempunyai saiz badan yang agak besar tetapi orangnya tinggi..(nampak muda dari usia sebenar walhal customer saya dah berusia 30 tahun..hehehe puji Madam! Madam siap pesan kat customer saya "awak kene rajin makan Lactolite,baru slim cepat")




Nah,customer saya terus sambar Lactolite satu OK!




Alhamdulilah ade saiz corset untuk customer saya ni rupenyer..misi seterusya sesi demo fitting. Oleh kerana lemak customer banyak di bahagian depan, Madam kata kene tukar saiz yang sebelum ini kepada yang baru. Bila pakai,barulah ngam ho! tarek lemak belakang bawa ke depan..betul-betul masukkan semua itu dalam cup bra.

Oho sangat drastik bila si customer pakai,baru lah nampak mantop bahagian breast,yang selama ini kiutt sahaja hehehe...barulah tegang..pastikan jangan membongkok tetapi mendada..itu tipsnya...Madam jugak yang cakap dan beri tunjuk ajar..

dan ini adalah entri khas khas saya sambungan daripada entri ini |Menghampiri|..jawapannya TIADA YANG TIDAK dalam saiz korset Premium Beautiful...semuanya ditanggung beres :)...Besar mana pun saiz korang, kami ada jalan penyelesaiannya.

Selesai saja urusan di stokis, saya terus punch card masuk kerja untuk syif malam dengan hati yang gumbira...lena tidur saya sebab akhirnya satu lagi penemuan kes customer saya SOLVE and DONE!



Be part of our team NOW for FREE OF CHARGE to VIETNAM!!


|dearie.ummu@gmail.com|013-2833499|

SALE SALE SALE

saiz kecil :RM1800 (S-L)
saiz besar : RM2200 (XL and above)





Read more...

Susu ummu gred A!


  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP